Wil je na deze veelbewogen tijd bewust aan het nieuwe schooljaar beginnen? Boek dan een gezinscoaching. In een gesprek van ruim 75 minuten ga ik samen met jullie kijken wat er nodig is voor wat meer rust in het gezin.

De onzekerheden die het coronavirus met zich mee heeft gebracht hebben impact gehad op de draagkracht van het hele gezin. Dit alles vraagt best veel van ouders en kinderen. Misschien herken je onderstaande gevoelens:

  • onzeker en bezorgd
  • vermoeidheid
  • makkelijk geirriteerd
  • machteloos
  • wisselend gedrag van je kind
  • tekortschieten naar werk, partner of kind

Gelukkig bezitten we als mens over een grote hoeveelheid veerkracht en is het jullie ook gelukt er het beste van te maken. Maar ja, net als de auto elk jaar naar de garage gaat voor een APK, is het ook raadzaam om dit voor je gezin (en/of je relatie) te doen. Zeker nu.

Als onafhankelijke buitenstaander ga ik samen met jullie op onderzoek uit.
Ik zie mijzelf als een lantaarn die schijnt op de gebieden die wat licht kunnen gebruiken. De oplossingen hebben jullie zelf al in je, ik help je er alleen naar zoeken, dit alles met veel liefde, nieuwsgierigheid en humor. Aan het eind van de coaching gaan jullie naar huis met nieuwe inzichten, praktische handvatten en – als het goed is – meer rust.

Interesse? Boek dan een coaching via onderstaande link: als (stief)ouders samen, het hele gezin of ouder en kind. Neem gerust contact op als je een vraag over deze deal hebt dan wel over andere mogelijkheden. 

https://www.bewusthaarlem.nl/deals/236/bewust-deal-gezinscoaching-voor-meer-rust-in-het-gezin