“Hi, hoe is ‘t hier?” roep ik terwijl ik mijn jas uittrek en om de hoek de woonkamer in kijk.
Mijn dochter (17) zit aan tafel met koptelefoon op achter haar laptop en mijn zoon (15) ligt languit op de bank iets op zijn telefoon te kijken. De stemmen van druk pratende mannen vult de kamer (bespreking van Fornite tactieken?). Zijn schoolrugzak staat verlaten op de grond.
“Hi” groet mijn dochter mij en er komt een ondefinieerbaar geluid vanaf de bank.

Herkenbaar? Of een variatie hierop?

Kom naar de thema-avond “Schermtijd: hoe blijf je als gezin in verbinding met elkaar?” georganiseerd samen met de stichting Verkering met Jezelf.
Een avond waarin we in gesprek gaan over het gebruik van schermen (iPad, telefoon, gamen), wat het met onszelf en ons gezin doet en hoe we hier beter mee om kunnen gaan. Voor ouders en opvoeders met kinderen in alle leeftijden.

Datum: maandag 15 april in Centrum aan het Spaarne in Haarlem
Tijd: 19.30-21.00uur (inloop 19uur).

Je kunt je via deze link voor deze avond opgeven: https://www.verkeringmetjezelf.nl/events

Tot dan!